Baráti szolgáltatás

Háromszor is elolvasta, hogy biztos legyen benne, olyan nemhiszekaszememnek érzése volt. „Baráti társaság bérelhető!”– hirdették a villogó neonbetűk.

Személyesen a cégvezető fogadta és nyújtotta feléje szívélyesen a kezét, majd barátságosan betessékelte a tágas, jó ízléssel berendezett irodába. Lágy zene szólt, teával, aprósüteménnyel kínálták, majd egy csinos, fiatal nő színes prospektust nyújtott feléje.

„Kedves magányos barátom! Nem baj, ha így szólítom, ugye? Ne aggódjon, nem ön az egyedüli!” Idáig jutott az olvasásban, amikor a nő máris sorolni kezdte az ajánlatokat.
„Kínálataink között megtalálja az egy estére igényelhető baráti társaságokat, legtöbbször születésnapokkor, karácsonykor, szilveszterkor szokták igénybe venni ezeket. Ugyanez a szolgáltatásunk ajánlata található a következő oldalon, csak kibővítve. Hétvégi kirándulásra, költözködéskor lehet hívni őket, de ott van a Segítő jobb csapatunk is, akik betegség esetén vagy az életének egyéb, nehezebb időszakaiban érkeznek meg önhöz a megfelelő pillanatban.

A Bulis csapatunk télen síelésekre, nyáron a tengerparti nyaralásokra kísérheti el, csupa szép ember, hogy a közös fotók, szelfik jól mutassanak. Ezekhez cégünk biztosítja a megfelelő számú lájkot, hogy az ismerőseit egye a sárga irigység.

Van az Öri bari csomagunk, ez az egyik legkeresettebb termékünk. Ha ezt választja, akkor a kijelölt kollégánk hetente felhívja önt telefonon hogyléte felől érdeklődve és ott folytatva a beszélgetést – akár a mondat közepétől – ahol előző héten abbahagyták. Nem zaklatja naponta, havonta-kéthavonta közösen kávéznak, vagy csapnak egy görbe estét, születésnapján felköszönti, de az év többi részében is érezteti, hogy számíthat rá. A szerződés szerint, ha netán ön elhalálozna – amit reméljük, hogy nem tesz meg egyhamar – akkor ez az örök barát minden évben kilátogat a sírjához, virágot visz és mécsest gyújt.

A másik igen közkedvelt csomagunk a Legjobb barát. Ehhez ajándékba adunk egy aranyozott, Best Friends feliratú, szívecske formájú medált, az egyik önnél lesz, a másik az adott munkatársunknál. Ebben a pakkban nagy bulizások, közös palacsintasütések is vannak és elmondhatja az összes féltett titkát. A diszkréció nálunk alapszabály.
Van a Gyermekkori barát szolgáltatásunk – itt külön kidolgozzuk, hogy milyen közös emlékeik voltak, azaz lehettek volna, ugyebár. Írók hada áll a rendelkezésünkre, hogy ezeket kitalálják. Választhatja az alapcsomagunkat, amely tartalmazza a szokásos gyermekkori csínyeket: iskolából való közös lógást, szomszéd ablakának beparittyázását, lányok meglesését, hosszú nyarakat a nagyszülőknél, felfedező kirándulásokat az erdőben, és egy-két verekedést. Ezen kívül lehet kérni extrákat, mint vérszerződés, gyermekkori közös fotó stb.”– sorolta, majd az árakra és az éppen aktuális kedvezményekre tért ki.

„Na?”– vonta fel a szemöldökét a cégvezető, akit csak Nagy Barátnak hívtak a barátai.
„Én csak egy igaz barátot szeretnék”– suttogta a betérő. Nagy Barát és a csinos nő zavartan pillantottak egymásra. Régóta a szakmában dolgoznak, de ezzel az ágazattal és típussal még nem találkoztak. Rebesgetik, hogy van, de ha létezik is, féltve őrzik valahol.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s