A világ megmentése

Enyhe fejfájás, láz döntött ágynak. Tudják, az az állapot, amikor épp csak a távirányító gombjainak nyomogatására van ereje az embernek.

Így, mivel időm volt, erőm másra nem, filmet néztem, amelyet természetesen a legizgalmasabb jeleneteknél szakított meg egy-egy reklámblokk. Ezért a száztíz perc helyett mintegy három óra alatt tudták megmenteni a világot a szereplők.

De a világmegmentős akció közben láttam nőket, akiknek gyökeresen megváltozott az életük, jó irányba persze, attól, hogy egy új, természetesen a többinél sok „tányérral” hatékonyabb mosogatószert kezdtek használni. Sikeresebbek voltak azok a férfiak, akik egy bizonyos borotva segítségével szabadultak meg arcszörzetüktől.

Meghitt és boldog családok ültek kacagva az asztal körül csak azért, mert a családanya a megfelelő ételízesítőt tette a levesbe. Óriási kalandokat éltek át azok, akik színezett cukros levet ittak. Háziasszonyok legnagyobb gondja oldódott meg, hogy sikeresen kitisztíthatták a vécécsészét. Csak hasmenésre három féle gyógyszert ajánlottak röpke fél óra leforgása alatt. A meghűlést gyorsan leküzdő csodagyógyszereknek pedig se szeri, se száma. Bizonyos joghurtok fogyasztásakor csodás helyeken találja magát az ember, a rágógumi pedig minden problémát megold.

Legközelebb, ha lesz még időm tévé előtt gubbasztani, a reklámblokk kezdetekor biztos ellépek kávézni a szomszédba. De remélem, megfelelő kávéból főzi majd vendéglátóm, hogy élvezettel fogyaszthassuk, miközben a világ dolgait kibeszéljük. Mert úgy dukál. Legalábbis, így láttam a minap a reklámban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s